szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ráfoghatjuk a világjárványra (ami miatt sokkal többet YouTube-oznak a felhasználók) a K-pop, vagyis a koreai popzene előadóinak sikerét, mindenesetre úgy tűnik, semmi sem tudja megállítani az előadóit a YouTube-rekordok felállításában.

Körülbelül két hónapja számoltunk be a koreai popzene sokadik rekordjáról: a Blackpink együttes egyik dalát 82,4 milliószor nézték meg egyetlen nap alatt. Sokadik rekordot említettünk, hiszen egymást váltják a csapatok egyre több és több megtekintéssel.

A napokban újabb rekord született, egy korábbi, tavaly áprilisi rekorder fiúcsapatnak, a BTS-nek köszönhetően: 101,1 millió megtekintést gyűjtött a YouTube-on legutolsó kislemeze, a Dynamite megjelenését követő 24 órán belül.

A Dynamite sikeréhez mindenképpen hozzájárulhatott, hogy ez a csapat első olyan dala, amelyet angolul írtak. Persze az, hogy a Dynamite elérte volna-e ezt a rekordot egy alternatív, Covid-19 mentes valóságban, az más kérdés, de ne legyünk szőrszálhasogatók. Mindenesetre fel lett adva a lecke e rekord legközelebbi megtörőjének.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tulajdonost vált a magyarországi Aegon

Tulajdonost vált a magyarországi Aegon

Az I. kerület szerződést bont a Demeter Szilárd vezette PIM-mel

Az I. kerület szerződést bont a Demeter Szilárd vezette PIM-mel

Eltűnt a titokzatos fémoszlop a utahi sivatagból

Eltűnt a titokzatos fémoszlop a utahi sivatagból