szerző:
nyüzsi

Azt mondta, ha az áldozat nincs magánál, akkor az nem is erőszak? No és? A Class FM interjút közöl vele.

Örömmel jelentjük, hogy miután a Morning Show című reggeli műsorában Sebestyén Balázsék előbb remekül elszórakoztak a fonyódligeti gólyatáborban történt nemi erőszakon, majd felháborodtak azon, hogy mások ezek felháborodtak, a Class FM észbe kapott, és előbb bocsánatot kért az ELTE-től, majd közölte: egy hónapos kampányt indítanak a nők elleni erőszak leküzdéséért. Aminek úgy általában csak örülni lehet.

Ez derült ki csütörtökön. Pénteken aztán a rádió más témában adott ki közleményt, mi meg csak pislogunk.

Álljon itt csak a közlemény felvezetése:

"Cee Lo Green ötszörös Grammy-díjas amerikai ikon, karizmatikus előadó, tehetséges dalszerző, kivételes hangú énekes, kreatív producer és filmcsillag. Dalaival meghódította a slágerlistákat, zenéit milliók imádják, dalait hazánk leghallgatottabb rádiója is gyakran játssza. Garami Gábor, a Class FM népszerű műsorvezetője vasárnap Cee Lo Greennel beszélget a Class 40-ben a sztár mindennapjairól, karrierjéről, napjaink tehetségkutató műsorairól."

©

Cee Lo Green kétségtelenül karizmatikus figura. Az elmúlt egy évben például többször is meg kellett jelennie a bíróság előtt, például mert egy volt barátnője azt állította, hogy az énekes, Voice-mentor bedrogozta őt, majd lefeküdt vele. Az erőszak vádját végül bizonyítottság hiányában ejtették, ám idén augusztusban kábítószerbirtoklásért három év felfüggesztett börtönre és 45 nap közmunkára ítélték.

Cee Lo Greenből az eset heves indulatokat váltott ki. Olyannyira, hogy az ítélet után ki is írta erről véleményét a Twitterre. Többek között olyanokat, hogy:

akit tényleg megerőszakoltak, az emlékszik a dologra, így ha nincs magánál az áldozat, az nem számít nemi erőszaknak.

Hát így. A fiókot egyébként hamarosan törölte, amikor pedig visszatért a közösségi oldalra azonnal elnézést is kért:


Közben még el találta ejteni azt is, hogy a szavait kiemelték a szövegkönyezetből, ez azonban már túl kevés volt, a TBS csatorna például már be is jelentette: nem lesz újabb széria abból a valóságshow-ból, amelynek Cee Lo Green a főszereplője.

Persze nem gond, a Class FM ettől még leadja a vele készült interjút. Csodálatosan passzol a nők elleni erőszak elleni kampány időszakára.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
„Divatszakértők”, „hírességek” és „influencerek” a Ráhel-közeli rendezvényen

„Divatszakértők”, „hírességek” és „influencerek” a Ráhel-közeli rendezvényen

A sínen landolt egy karambolozó autó a Dózsa György útnál

A sínen landolt egy karambolozó autó a Dózsa György útnál

Úttörő gyógyszeres kezeléssel növelik a mellrákban szenvedők életesélyeit

Úttörő gyógyszeres kezeléssel növelik a mellrákban szenvedők életesélyeit

"Az emberek számára az igazság sosem volt kiemelkedően fontos"

"Az emberek számára az igazság sosem volt kiemelkedően fontos"

„Itt nem kell a gyerekeket kényszeríteni, hogy tanuljanak”

„Itt nem kell a gyerekeket kényszeríteni, hogy tanuljanak”

Úgy tűnik a multik is rájönnek végre, mennyire fontos a kipihent alkalmazott

Úgy tűnik a multik is rájönnek végre, mennyire fontos a kipihent alkalmazott