szerző:
nyüzsi

Az Index és az Építészfórum szervezésében idén is lehet szavazni, hogy melyik legyen az év legjobb épülete.

Az Index és az Építészfórum szervezésében idén is lehet szavazni, hogy melyik legyen az év legjobb épülete. A Média Építészeti díja versenyben külön kategória a közönségdíj, ebben lehet az országban idén elkészült legjobb tíz épületre, vagy épület-rekonstrukcióra szavazni.

Érdekesség, hogy a versenyben több egyházi épület is indul - Pannonhalmáról, Esztergomból, a budapesti Piarista közből - de mindegyik a prograsszív építészeti vonalat követi. Szavazhatnak a pécsi Kulturális Főváros utólag elkészült épületeire, a Szabadság téri új szállodára, két vidéki környezetben felépült, hagyományt és modernitást keresztező lakóépületre, valamint a Császár-fürdő felújított törökfürdőjére is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!