szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

Az MTI-OS-nek nyilván mindent ki kell adnia, amit az orra alá dugnak, ez magyarázhatja az alábbi...

Az MTI-OS-nek nyilván mindent ki kell adnia, amit az orra alá dugnak, ez magyarázhatja az alábbi szcientológus-közlemény közreadását is. A szöveget betűhíven közöljük.

"A védőügyvédek szerint a végrehajtó hatalom, a Kormány kultusz figyelő szervezete, a Miviludes szorítása alatt a bíróság nem tudja higgadtad megvizsgálni az esetet.  A Miviludes ma már kilencedik alkalommal szegi meg semlegességi kötelezettségeit, vágyat érez arra, hogy megjegyzést tegyen, viszályt szítson és feltüzelje azokat az újra előhozott vitákat, amelyek már réges-régen megszűntek.  A védelemnek feltűnt, hogy ebben a minden jogi alapot nélkülöző esetnél, csak a végrehajtó hatalom fejt ki olyan nyomást, ami olyan, mintha " oroszlánok elé vetnénk férfiakat és nőket, akiknek az az egyetlen vétke, hogy olyan vallást választottak, amely nem tetszik a Miviludesnek." - nyilatkozta Atty Gerard Ducrey az Egyház védőügyvédje. A Szcientológia Egyháznak – mely 50 éve működik Franciaországban – szándékában áll 45000 Francia tagjának jogait érvényesíteni azáltal, hogy bemutatja ezen bírósági eljárás alapjának hiányát és ellentmondásait, valamint azt, hogy ennek a nyomásgyakorlásnak a célja nem volt más minthogy ezeket az ellentmondásokat megerősítsék."

Az alap hiányainak és ellentmondásainak, továbbá a nyomásgyakorlás céljának tekintett megerősítése szerkesztőségünknek is régi vágyálma. Ezért ezúton is felszólítjuk a Szcientológiai Egyházat: azonnal hagyja abba Schmitt Pál olvasószerkesztői, illetve korrektori foglalkoztatását! Köszönjük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Anne Applebaum: Trump az élete hátralévő részét bíróságokon tölti

Anne Applebaum: Trump az élete hátralévő részét bíróságokon tölti

Halálra gázoltak egy férfit, aki az M3-as autópályán gyalogolt

Halálra gázoltak egy férfit, aki az M3-as autópályán gyalogolt

Már négymillió adag koronavírus-vakcinát adtak be az Egyesült Királyságban

Már négymillió adag koronavírus-vakcinát adtak be az Egyesült Királyságban