szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Pályakarbantartás miatt változik az Erzsébet királyné úti villamosok közlekedése.

Pályakarbantartás miatt megváltozik a 3-as, a 62-es, a 62A és a 69-es villamos közlekedése, a szerelvények november 9-ig módosított menetrend szerint közlekednek. 

A Budapesti Közlekedési Központ pénteki közleménye szerint szombattól az Erzsébet királyné útja Mexikói út és Nagy Lajos király útja közötti részén a 3-as villamos vonalának felújításához kapcsolódó vágánykarbantartást végez a BKV várhatóan november 9-ig. 

Ebben az időszakban az Erzsébet királyné útján közlekedő villamosok rövidített útvonalon közlekednek: a 3-as az Ecseri út és a Bosnyák tér, a 62-es és 62A a Blaha Lujza tér, illetve Kőbánya alsó vasútállomás és Bosnyák tér között szállít utasokat, a 69-es pedig nem közlekedik. A kimaradó szakaszon pótlóbuszok állnak forgalomba. 

A vágánykarbantartás miatt az 5-ös és a 973-as busz módosított útvonalon közlekedik, továbbá az Erzsébet királyné útja kereszteződésében, valamint az Erzsébet királyné útja Balázs utca és Nagy Lajos király útja közötti szakaszán az autósoknak is forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Negyvenhárom koronavírusos beteg halt meg kedden

Negyvenhárom koronavírusos beteg halt meg kedden

A nizzai késelés után a legmagasabb szintre emelték a terrorkészültséget Franciaországban

A nizzai késelés után a legmagasabb szintre emelték a terrorkészültséget Franciaországban

Elnézést kér az operatív törzs, eltévesztették egy elhunyt nemét

Elnézést kér az operatív törzs, eltévesztették egy elhunyt nemét