szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A két másik nagy autómegosztó szolgáltató után a MOL Limo is árat csökkentett.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A GreenGo kedd délután óta 30 százalék menetdíj kedvezményt biztosít az ügyfeleinek, a Share Now pedig szerda reggel jelentette be 11-17 százalékos árcsökkentését.

Végül a 450 autós flottával rendelkező MOL Limo is lépett, mely cég szerda este számolt be arról, hogy 30 százalékos kedvezményt biztosít minden ügyfelének. Ezenkívül a másik két céghez hasonlóan elengedi a regisztrációs díjat, ezen túlmenően pedig a havi díjas felhasználókat 1 000 forintos kuponnal kárpótolja.

"Közösségi autómegosztóként felelősségünk a közösségek segítése. Ez azonban nem csak rajtunk áll, felhasználóinknak azt javasoljuk, hogy ha megtehetik, maradjanak otthon. Azoknak viszont, akiknek muszáj útnak indulni, ebben a helyzetben a tömegközlekedés helyett az autómegosztó szolgáltatások egy olyan alternatívát jelentenek, amivel jelentősen csökkenthető a társas érintkezések száma. Ezért is döntöttünk úgy, hogy felhasználónkat segítve a halaszthatatlan utazásaikra díjkedvezményt biztosítunk" – nyilatkozta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.

A közösségi autómegosztó szolgáltatásokban elérhető autókat a koronavírusra való tekintettel a cégek fokozattan és a korábbiaknál gyakrabban fertőtlenítik, és az autókban fertőtlenítőt is elhelyeztek.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!