szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hat busz, két villamos és három troli vonalán már most sűrítik a járatokat 20 és 22 óra között, a jövő héttől még több járatsűrítés következik.

A Budapesti Közlekedési Központ igazodik a járványügyi intézkedésekhez – jelentették be. Továbbra is tanszüneti menetrend van érvényben, mivel azonban a kijárási tilalom kezdete 22 órára tolódott, már szerda estétől járatsűrítések lesznek kora este.

Elsőnek, már szerda estétől az 5-ös, a 9-es, a 30-as, a 85-ös, a 105-ös és a 136E autóbusz, a 47-es és a 49-es villamos, a 74-es, a 76-os és a 80-as trolibusz vonalán sűrítik a járatokat.

Április 12-től további járatok is gyakoribb követéssel közlekednek 20 és 22 óra között, de a BKK folyamatosan figyelemmel kíséri a járatok utasforgalmát, és szükség esetén tartalék járműveket állít forgalomba – tették hozzá.

A jelenlegi tanszüneti menetrendet előreláthatóan április 19-én időszakban érvényes menetrend váltja fel, a BKK pedig fenntartja a korábban bevezetett csúcsidőszaki járatsűrítéseket is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elmarad Berki Krisztián büntetőfékezéses tárgyalása

Elmarad Berki Krisztián büntetőfékezéses tárgyalása

Jöhet az egydózisos Szputnyik oltás

Jöhet az egydózisos Szputnyik oltás

Tagesspiegel: Közép-Európa miatt elkerülhetetlen a kétsebességes Unió

Tagesspiegel: Közép-Európa miatt elkerülhetetlen a kétsebességes Unió