Budapest, 2006. augusztus 1. - A NOD32 megkapta 39. VB100%-as díját a Virus Bulletin magazin augusztusi tesztjén. Az ESET rekord-tartó vírusirtója a Novell Netware 6.5-ös operációs rendszeren is hibátlanul teljesített.

A vírusirtó szoftverek két-háromhavonta, változatos operációs rendszereken bizonyíthatják képességeiket a Virus Bulletin magazin tesztjein. Az ESET antivírus rendszere az elmúlt több mint nyolc évben a legtöbb VB100%-as díjat érdemelte ki.

A mostani teszt a vállalati környezetben alkalmazott megoldásokat vizsgálta, így a szervergépen a Novell Netware 6.5-ös verziója, míg a klienseken a Windows XP SP2-es változata futott. A NOD32 a vizsgán minden kórokozót elfogott, és a futtatható fájlokat messze a leggyorsabban vizsgálta át.

Az augusztusi vizsga szakmai érdekessége, hogy mivel a Virus Bulletin nemzetközileg ismert szakértője, Matt Ham júniusban távozott a szerkesztőségből, ezért a mostani teszteket már John Hawes, az új technikai konzultáns végezte.

A Virus Bulletinről

A Virus Bulletin (VB) informatikai magazin 1989-ben indult azzal a céllal, hogy rendszeres híreket közöljön a vírusokról és vírusirtókról, valamint az okozott károk utáni adatmentési eljárásokról. Függetlensége megalapítása óta megkérdőjelezhetetlen, VB100% díja pedig olyan elismerés, melyre minden antivírus-fejlesztő cég vágyik. A kitüntető megbecsülést az a termék kaphatja meg, amely az alapos tesztek során minden vadon élő – azaz jelenleg is aktívan terjedő – vírust megtalál, és eközben nem produkál téves riasztást.

Kapcsolódó webcímek:

A NOD32 magyar oldala: http://www.nod32.hu

Virus Bulletin magazin: http://www.virusbtn.com

*************************

További információ:

Széll András
ügyvezető
Sakkom Interaktív - Az ön hírneve a mi jó hírünk
Telefon: (+36) 1 237-0212
Fax: (+36) 1 237-0213
Mobil: (+36) 20-9738-563
E-mail: [email protected]
Cím: 1139 Budapest, Petneházy u. 52.
Webcím: www.sakkom.hu
*************************

Az Eset Software-ről (www.eset.com)

Az 1992-ben Szlovákiában, Pozsonyban alapított Eset Software a biztonságtechnikai szoftvermegoldások globális szállítója, mely a legmodernebb vírusvédelmet kínálja ügyfeleinek. Az Eset díjnyertes anti-vírus szoftverrendszere, a NOD32 maximális hálózati teljesítményt, kiváló heurisztikus keresést, valamint ingyenes, világszerte elérhető támogatást nyújt. A NOD32 könnyen kezelhető, magas rendelkezésre állással és produktivitással rendelkező szoftver, mely gyorsan megtérülő befektetést jelent a vállalatok és az egyéni felhasználók számára. A NOD32 több Virus Bulletin 100% díjat tudhat magáénak, mint bármely más, a piacon jelen lévő hasonló szoftver, mivel téves riasztások nélkül képes detektálni az összes ismert, vadon élő vírust. Az Eset Software olyan nagyvállalatokkal dolgozik együtt, mint a Canon, a Dell vagy a Microsoft, s ennek köszönhetően több alkalommal is szerepelt a Deloitte's Technology Fast 500 listájában, mely a kiemelkedően gyorsan növekvő és nagy fejlődési potenciállal rendelkező cégeket tartalmazza. Az Eset Software 1998-ban irodát nyitott a kaliforniai San Diego-ban, ezen kívül a cég az Egyesült Királyságban és Csehországban is rendelkezik leányvállalattal.

A Sicontact Kft.-ről

A Sicontact Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő szoftverdisztribútora. A 2003. márciusában alakult vállalat 2003. szeptemberében kezdte meg az Eset Software vezető vírusirtó termékének, a NOD32-nek forgalmazását. Mára a szoftver a magyarországi antivírus piac meghatározó szereplőjévé vált, a Sicontact Kft. pedig 2005. júniusában elnyerte a Legdinamikusabban Fejlődő NOD32 disztribútor címet.

A Sicontact Kft. az Eset Software termékein kívül forgalmazza a Kerio tűzfal- és levelezőrendszereit, a Lavalys Consulting Group alkalmazás- és hálózatmenedzsment szoftvereit, valamint a Group Technologies e-mail kezelő megoldásait. A szoftverdisztribútor filozófiája szerint azonban nem termékeket, hanem szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, így minden egyes forgalmazott szoftver esetében nagy hangsúlyt helyez a terméktámogatásra.

***************************

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Mi tudható a részvételi adatokból kora délután?

Mi tudható a részvételi adatokból kora délután?

Tarlós István: Mindig nehezen viseltem el a vereséget

Tarlós István: Mindig nehezen viseltem el a vereséget

Puzsér: a NER ma nyert 10 évet

Puzsér: a NER ma nyert 10 évet

Karácsony: A java csak most kezdődik

Karácsony: A java csak most kezdődik

Világbajnok a Mercedes

Világbajnok a Mercedes

Útra kiszaladt őz miatt ért baleset két motorost Hajdú-Biharban

Útra kiszaladt őz miatt ért baleset két motorost Hajdú-Biharban