szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Így is lehet ünnepelni.

Március elején Chris Ferry sms-t kapott egy Nick nevű embertől, aki felköszöntötte. Eddig nincs a sztoriban semmi rendhagyó. Ferry március 16-án lesz 62 éves, békésen él New Jersey-ben, és két fia van.

Csakhogy Ferry nem ismerte Nicket. Mikor rákérdezett, hogy honnan ismerik egymást, Nick megírta, hogy sehonnan, viszont látott egy óriásplakátot, amin arra biztatták, hogy kívánjon boldog születésnapot Chris Ferrynek. Még a telefonszámát is megadták.

A következő napokban beindult az üzenetek áradata, és mikor a CNN beszámolt a rendhagyó születésnapi köszöntésről, már 15 ezernél járt az üdvözletek száma. Az óriásplakát fotója ugyanis felkerült Facebookra is, így a világ minden tájáról érkezett üzenet.

Mint kiderült, Ferry családjában régi hagyománya van annak, hogy a fiai, Chris és Michael a születésnapján megtréfálják az apjukat. Ebben az évben ifjabb Chris azzal az ötlettel rukkolt elő, hogy a vállalkozása számára kibérelt óriásplakátra március 6-tól kerüljön fel az apjuk fotója és a felhívás:

Kívánj boldog születésnapot az apámnak!

Plusz a telefonszám, ugyebár, meg a szám fölé kicsike betűkkel: "Szeretünk, a fiaid".

(CNN)

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírus: Szlovéniában enyhítés, Horvátországban további szigor jöhet

Koronavírus: Szlovéniában enyhítés, Horvátországban további szigor jöhet

Egy ITM-es prezentáció alapján nem választható lehetőség a további egyetemek magánosítása

Egy ITM-es prezentáció alapján nem választható lehetőség a további egyetemek magánosítása

Müller: A jövő héten kevesebb Pfizer-vakcina érkezhet

Müller: A jövő héten kevesebb Pfizer-vakcina érkezhet