Gyász a királyi családban: meghalt II. Erzsébet királynő házvezetőnője

Gyász a királyi családban: meghalt II. Erzsébet királynő házvezetőnője

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Annette Wilkin a brit uralkodó egyik leghűségesebb beosztottja volt, szinte családtagként kezelték a 45 évig szolgáló házvezetőnőt.

Rövid betegség után elhunyt Annette Wilkin, II. Erzsébet királynő házvezetőnője. A 72 éves korában meghalt Wilkint az uralkodó egyik leghűségesebb beosztottjaként emlegették az angol lapok, a házvezetőnő 45 éven át szolgált a Windsori kastélyban - írja a Mirror.

A Daily Mailnek nyilatkozó, a királyi család dolgaiban bennfentes forrás azt mondta, hogy a királynő és a rokonok nagyon szerették Annette Wilkint, akit majdnem úgy kezeltek, mintha családtag lenne. "Mindig kifogástalanul öltözött, tökéletesen végezte a munkáját, és kedves volt a beosztottjaival. Annette sosem ment férjhez, elkötelezett volt a munkája iránt, és az életét a királyi családnak szentelte" - fogalmazott a forrás.

Ezért is valószínű, hogy a II. Erzsébet megszakítva a protokollt, részt fog venni a házvezetőnő temetésén. A királynő ugyanis hivatalosan nem szokott temetésekre járni, kivéve, ha egy közeli hozzátartozóját veszíti el.  

Hozzászólások