szerző:
Csányi – Czeglédi – Tóta W.
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mi igen. Összeszedtük az elmúlt évek nagy rántott receptötleteit, és megvalósítottuk, hogy önnek már ne kelljen. Tanulság: nem kell mindent panírozni.

Ma még a sültkrumpli meg a rántott hús mentén zöldül az élet

– énekelte 1994-ben a Kispál és a Borz, és úgy tűnik, ez az elmúlt 25 évben szinte mit sem változott. Nincs mese, a magyar otthonokban a rántott hús örök, de lényegében bármit szívesen kirántunk, ami arra alkalmas. Attól függ, kinek mi a szokatlan, de mi még nem találkoztunk például rántott kovászos uborkával vagy pacallal – egészen mostanáig.

A panírozás és a kóstolás után természetesen pontokat is adtunk, a végeredmény így alakult:

Szalonna: 9,5
Pacal: 0
Kovászos uborka: 3
Túró Rudi: 8,5
Snickers: 5
Pilóta piskótatallér: 7,5
  • Szalonna: 9,5
  • Túró Rudi: 8,5
  • Pilóta piskótatallér: 7,5
  • Snickers: 5
  • Kovászos uborka: 3
  • Pacal: 0

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!