Brad Pitt: „Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?”

Brad Pitt: „Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?”

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI/hvg.hu

A küldetés legfontosabb kérdése!

Brad Pitt: "Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?"
Washington, 2019. szeptember 17., kedd (MTI/AP/Reuters) - "Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?" - többek között ezt a kérdést is feltette a Nemzetközi Űrállomás amerikai űrhajósának Nick Hague-nek Brad Pitt, aki a hamarosan a mozikba kerülő Ad Astra - Út a csillagokba című sci-fi főszerepét játssza.
A filmsztár 20 perces interjúban faggatta az űrhajóst az űrállomáson folyó életről és a munkájáról. Pitt Washingtonból beszélt az űrállomással a NASA houstoni misszióirányítási központjának közvetítésével.
Pitt az Ad Astra - Út a csillagokba című filmben Roy McBride űrhajóst játssza, ki a Naprendszer külső bolygói felé tart, hogy felkutassa eltűnt apját. Barátjára, George Clooneyra célzó kérdésével azt tudakolta a súlytalanság állapotának ábrázolásáról: "Ki volt hihetőbb, Clooney, vagy Pitt?". Clooney ugyanis 2013-ban a Gravitációban szintén űrhajóst játszott.
"Abszolút jobb voltál" - válaszolta nevetve Hague.
A színész azt is megkérdezte, hogy az űrállomáson, ahol három amerikai, két orosz és egy olasz asztronauta dolgozik jelenleg, ki kezeli a zenét. Hague azt válaszolta, hogy felváltva kezelik, úgyhogy a hangulat igazán "nemzetközi".
Az űrállomás legénysége már hetekkel ezelőtt megnézte a filmet, amelynek elkészítését a NASA is támogatta: a produkció számára felvételeket bocsátott rendelkezésre egyebek mellett a Holdról és a Marsról és technikai szakértelmet is biztosított.
"Alig várom, hogy eldicsekedhessek a gyerekeimnek" - fejezte be a beszélgetést Pitt.
Az Ad Astra - Út a csillagokba című filmet csütörtöktől játsszák a magyar mozik.

„Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?” – többek között ezt a kérdést is feltette a Nemzetközi Űrállomás amerikai űrhajósának Nick Hague-nek Brad Pitt, aki a hamarosan a mozikba kerülő Ad Astra – Út a csillagokba című sci-fi főszerepét játssza.

A filmsztár 20 perces interjúban faggatta az űrhajóst az űrállomáson folyó életről és a munkájáról. Pitt Washingtonból beszélt az űrállomással a NASA houstoni misszióirányítási központjának közvetítésével.

Pitt az Ad Astra – Út a csillagokba című filmben Roy McBride űrhajóst játssza, aki a Naprendszer külső bolygói felé tart, hogy felkutassa eltűnt apját. Barátjára, George Clooney-ra célzó kérdésével azt tudakolta a súlytalanság állapotának ábrázolásáról, hogy melyikük játszott hitelesebben, hiszen Clooney 2013-ban, a Gravitációban szintén egy űrhajóst keltett életre.

„Abszolút jobb voltál” – válaszolta nevetve Hague.

A színész azt is megkérdezte, hogy az űrállomáson, ahol három amerikai, két orosz és egy olasz asztronauta dolgozik jelenleg, ki kezeli a zenét. Hague azt válaszolta, hogy felváltva kezelik, úgyhogy a hangulat igazán „nemzetközi”.

Az űrállomás legénysége már hetekkel ezelőtt megnézte a filmet, amelynek elkészítését a NASA is támogatta: a produkció számára felvételeket bocsátott rendelkezésre egyebek mellett a Holdról és a Marsról, és technikai szakértelmet is biztosított.

„Alig várom, hogy eldicsekedhessek a gyerekeimnek” – fejezte be a beszélgetést Pitt.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások