szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már az ünnepeket is a tengerentúlon tölti, egyedül.

Andy Vajna halála után csak egy évig maradt a budai villában a fiatal özvegy, aki január végén végleg bezárja maga mögött az ajtókat, majd az Egyesült Államok felé veszi az irányt. A kétszintes, kétezer négyzetméteres ingatlant Gattyán Györgytől bérelték (Gattyán pedig Gyárfás Tamástól vette).

„Hiányozni fog a villa, hiszen életem legmeghatározóbb éveit töltöttem ott Andy-vel, most viszont próbálok arra törekedni, hogy amit még közösen megálmodtunk, azt már csak az ő emléke miatt is folytassam és megvalósítsam” – erősítette meg a Blikknek a hírt az özvegy.

Vajna Tímea jövőre már Los Angeles-i lakos lesz. Ugyan január végéig szól a megállapodás, sok ideje már nincs, hiszen novemberben az Egyesült Államokba utazik, ahonnan csak jövő év elején tér vissza Budapestre – átmenetileg.

„Az ünnepeket Amerikában töltöm egyedül, és már most rettegek tőle, ráadásul az állampolgárság megszerzése miatt egy évig nem is jöhetek majd vissza Magyarországra. Szerencsére Los Angelesben sem leszek teljesen egyedül, mert ott vannak Andy barátai, akikkel én is jóban vagyok, így ha kérdésem van vagy tanácsra szorulok, lesz kihez fordulnom” – újságolta az özvegy.

Los Angelesben saját ingatlanja nincs, de bízik benne, hogy ez egy éven belül megoldódik. A hagyatéki tárgyalás még folyik. Az amerikai terveiről annyit árult el, hogy Los Angelesben is nyitna egy fánkozót, és beszállna az ingtalanbizniszbe is.

Azon is dolgozik, hogy tető alá hozzák a Puskás-filmet, amit Andy Vajna álmodott meg a halála előtt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Oroszi Babett Vállalkozás

Hogy tűnhet el egy végrendelet? A Vajna-hagyaték furcsaságairól

„Nem volt fellelhető” Andy Vajna végrendeletének eredeti példánya, ezért a Magyarországon lefolytatott hagyatéki eljárásban Vajna felesége lett az egyetlen örökös. Az özvegy azt mondja, a végrendelet nem tűnt el, Nevadában van. Ha ez valóban így van, akkor is kérdés, hogy a dokumentum miért nem jutott el a magyar közjegyzőhöz. Mivel Vajna Tímea nem nyilatkozik lapunknak, így a téma két szakértőjével, dr. Neszmélyi Emil ügyvéddel és dr. Sziklai János ügyvéddel próbáltuk rekonstruálni, mi történhetett.

Belebukott a holland kormány a családtámogatási botrányba

Belebukott a holland kormány a családtámogatási botrányba

Tovább terjeszkedik a Balatonnál Mészárosék ingatlanos üzlettársa

Tovább terjeszkedik a Balatonnál Mészárosék ingatlanos üzlettársa

Lengyelország törvénnyel akadályozná meg a facebookos tiltásokat

Lengyelország törvénnyel akadályozná meg a facebookos tiltásokat