Fejsérülésébe halt bele a brit sztárséf

Fejsérülésébe halt bele a brit sztárséf

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Fejsérülés következtében kialakult agyi hematóma okozta Gary Rhodes váratlan halálát.

A Rhodes halálával kapcsolatos találgatásoknak véget vetve hozzátartozói a London Evening Standard című lapban jelentettek meg egy közleményt a történtekről.

Azt írták, az 59 éves séf, aki Dubajban forgatott egy tévéműsort, jókedvűen tért haza munka után, és csöndesen töltötte az estét feleségével, Jennie-vel. "Vacsora után Gary összeesett a lakásukban, és bár azonnal kórházba vitték, már nem sikerült megmenteni az életét, koponyaűri vérzés következtében elhunyt" – írta a család.

Rhodesnak két étterme volt Dubajban, számos népszerű főzőműsorban, egyebek mellett a MasterChef és a Hell's Kitchen című programokban szerepelt, és saját sorozata is ment Rhodes Around Britain címmel.

Gordon Ramsay szerdán a Twitteren rótta le tiszteletét kollégája előtt. Mint írta: "Fantasztikus séfet vesztettünk el ma Gary Rhodesszal. Egyike volt azoknak a szakácsoknak, aki a brit konyhát elhelyezték a térképen."

"Gary csodálatos séf volt, és a brit konyha elképesztő nagykövete, aki fiatal szakács koromban nagy hatással volt rám. Elegánsan és szórakoztatóan gondolta újra a brit konyhát" – búcsúzott az Instagramon Jamie Oliver.