szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Itt az új stílusgyakorlat énekhangra és koronavírusra.

Minden rendben lesz
Annyi baljós hír van manapság, hogy mindenki vár valami jobbra, biztatóra. Így vagyunk ezzel mi is: nem dobja fel sem a home office-ban, sem a szerkesztőségben ülő újságírót a helyzet, amikor jóformán csak bajokról szóló információkat kap. Pedig van azért olyan is, aminek örülni lehet, ami megnevettet, vannak remek kezdeményezések, példaértékű kiállások. Ezeket gyűjtjük ebben a cikksorozatban.
Friss cikkek a témában

A karantén-életérzést ezúttal a jazz és a blues eszközeivel próbálta (tökéletesen!) megragadni a korábban népies vonalon nagy sikert arató Péterffy Borbála, aki ezúttal Széplábi Borbála néven jelentkezett a YouTube-on az új, Négy stílusgyakorlat énekhangra és koronavírusra – #2, jazz-blues vonal című videójával.

A második házias karanténvideója, mint írja, a „köz kívánatására” született meg, és olyan témákat érint, mint a karanténszülőség („Én szeretem a gyerekem, de idegesít”) és a karanténháj, de előkerül a Zoom és a Mercedes gyár is.

Ha valami jó kijött ebből a járványból, akkor ez az:

A művész korábbi videója itt tekinthető meg.

 

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Késsel akarta lerendezni közlekedési vitáját egy teherautó sofőrje Veszprémnél

Késsel akarta lerendezni közlekedési vitáját egy teherautó sofőrje Veszprémnél

25-en nyertek több mint félmilliót a hatos lottón

25-en nyertek több mint félmilliót a hatos lottón

Titkos kütyün dolgozik a Google, ami szuperhallást adhat az embernek

Titkos kütyün dolgozik a Google, ami szuperhallást adhat az embernek