szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A BBC szakértői interjúja a maga nyers valóságában mutatta meg, hogy milyen a home office.

A BBC a London School of Economics szakértőjével, Dr. Clare Wenhammel készített interjút – a járvány alatt szokásossá vált formátumban: videós bejelentkezéssel az egyetemi tanársegéd otthonából. Dr. Clare Wenham azonban nemcsak szakértő, hanem anya is, a kislánya pedig minden fenntartás nélkül megjelent az élő adásban.

Egy adott pillanatban konkrétan el kellett emelni a képernyő előtt, és bár utána lefoglalta magát azzal, hogy megtalálja, a könyvespolcon hol mutat a legjobban az unikorniskép, valahogy kódolva volt a jelenetben, hogy a gyereket be kell vonni a beszélgetésbe. A BBC riportere, Christian Fraser így is tett, a világ legtermészetesebb dolgaként megkérdezte a kislánytól, hogy mi a neve – Scarlett –, majd megerősítette, hogy a kép az alsó polcon mutat igazán jól.

Mindeközben az édesanyja hősként igyekezett összeszedetten beszélni.

Valahogy így néz ki tehát az új normális.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Földhöz csapódott egy repülő Indiában, közel 200-an voltak rajta

Földhöz csapódott egy repülő Indiában, közel 200-an voltak rajta

Napos időre számíthat ma, de várható eső

Napos időre számíthat ma, de várható eső

Fülke: a gödi polgármester elmondta, hol hibázott

Fülke: a gödi polgármester elmondta, hol hibázott