Becsületsértés miatt perel Havas Henrik

Becsületsértés miatt perel Havas Henrik

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alperes lesz a műsorvezetőt szexuális zaklatással megvádoló Baukó Éva.

Havas Henrik nem volt a főnöke, és nem is zaklatta Baukó Évát – Havas Henrik ügyvédje szerint ezt szeretnék bebizonyítani abban a peres eljárásban, amelyet a műsorvezető az őt 2017-ben szexuális zaklatással megvádoló Baukó Éva ellen indított.

A valóságshow-szereplő azt állítja, hogy Havas Henrik személyi asszisztenseként dolgozott, és a műsorvezető zaklatta, sőt meg is zsarolta.

Havas akkori munkaadója, az ATV belső vizsgálatot indított az ügyben, majd úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését.

Havas Henrik az ATV ellen már indított egy polgári pert, amelyben tanúként beidézték Baukó Évát, aki azonban a műsorvezető állítása szerint egyszer sem jelent meg a tárgyalásokon.

„Három éve tart ez a cirkusz, senki sem jelenik meg a tárgyalásokon, Baukó sem, immár két alkalommal. Az ügyvédem türelmetlen lett, és beperelte, erről van szó” – mondta Havas Henrik a Blikknek. A távolmaradását Baukó Éva egy lakcímváltozással magyarázta, és a lapnak azt mondta: „Ez a történet tíz éve kezdődött, amikor a ValóVilág című műsorban elmondtam, hogy Havas Henrik zaklatott. Három évvel ezelőtt kapott óriási nyilvánosságot a metoo-mozgalom alatt. Elképesztő. Egyébként állok a dolog elébe.”

Havas ügy­védje azt állítja, Baukó minden állítását meg tudják cáfolni.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

Hozzászólások