szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A KESMA-hoz tartozó Bors számolt be arról, hogy egy párt alkot a milliárdos és a műsorvezető.

"Nem titok többé: összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc" – ezzel a címmel jelent meg egy cikk a Bors online kiadásán, amellyel a Hot! magazin csütörtöki számát promózzák.

A KESMA-hoz tartozó Bors szerint a cikkből majd kiderül, hogy igaz a több hónapja keringő pletyka: Várkonyi Andreának a felcsúti milliárdos, Mészáros Lőrinc a párja. Emellett arról is lehet majd olvasni, hogyan ismerkedtek meg és kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy Várkonyi és Mészáros egy párt alkot. A március 15-i hosszú hétvége után állt elő azzal Hadházy Ákos országgyűlési képviselő, hogy ha a birtokában lévő dokumentumok hitelesek, akkor Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a NER-gépet igénybe véve utazott el Dubajba, majd tért onnan vissza. Az utasokról videót is készítettünk, bár – a maszk miatt is – nehéz volt kétséget kizáróan megállapítani, hogy ők-e azok.

Videónkon a Budapestre visszatérő „NER-gép" és utasai

Miután olyan információk jutottak el szerkesztőségünkhöz, hogy az OE-LEM jelzésű repülőgép kedd este érkezik Dubajból Budapestre, videós stábunk Ferihegyen várta az úgynevezett NER-gépet.

Az üzleti életben is található kapcsolódási pont a pár esetében: januárban arról számolt be a Népszava, hogy Érdről az Andrássy út 105. szám alá, a Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és Vida József TV2-tulajdonoshoz köthető villába költözött decemberben Várkonyi Andrea médiacége, a Whitedog Media Kft.

Mészáros Lőrinc cégcsoportja egyébként pont erre a cégre bízta a csoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázatot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!