szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Lassan egy éve, hogy nálunk járt a Nespresso Citiz & Milk kapszulás gépe, aminek sikere után a forgalmazótól megkaptuk a legújabb ikont, így ismét próbát tettünk a kávéfőzés legújabb divatjával.

Korábbi kapszulás kávégép tesztjeinkből egyértelmű volt, hogy a téma komolyan érdekli olvasóinkat, ezért a Citiz után egy másik Nespresso gépet is kipróbáltunk - és ismét nem csalódtunk a márkában.

A már megszokott Nespresso kapszuláinkat behelyezve a De'Longhi Nespresso EN-660R kávéfőzőbe, ha lehet, minden eddiginél még ízletesebb kávét főzhetünk magunknak. A gép mindenkor azonos, a gyártás során előre beállított hőfokú, 19 bar nyomású vízzel főzi át a kapszulákat, hogy az elkészült kávé tökéletes ízű és aromavilágú legyen.

A folytatáshoz ide kattintson!

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!