szerző:
-gy-
Tetszett a cikk?

Még csak szeptemberben lesz két éve, hogy megnyílt, de már búcsúzhatnak is a vendégek kedvenc budai bisztrójuktól. Igaz, helyette kapnak egy vendéglőt.

Nem illik dátummal mondatot kezdeni, de ez most így lesz, mert igenis egy új időszámítás kezdetét jelöli. 2012. szeptember 17. Ekkor volt a  Bock Bisztró Buda hivatalos megnyitója. Addigra már túl voltak a több heti próbaüzemen. S Buda kiéhezett népe boldogan ette be magát Bíró Lajos Szarvas Gábor utcai konyhájába.

©

Legfeljebb Cuki fröccsmester fájó hiányát emlegették föl jó néhányan, de hát valakinek Pesten is tovább kellett tartani a frontot. Jött viszont az ökörpofa retró, a marhanyak, a nyeles karaj, a kolbászos lecsó, tunkoláshoz a házi kenyér, s a klasszikusok mellé a mindenkori "Bockos-Bírós" meghökkentések.

Mert hát nem véletlenül van a Dunának két partja, s a két oldalon - bár ingáznak sokan - némileg más vendégkör a más-más milliőhöz. Mostanra odázhatatlanná vált a változás. Ami egyetlen dolgot érint: cserélik a firmát, vagyis július 1-től  új név kerül a cégtáblára. Tessék megjegyezni: Vendéglő a KisBíróhoz. Semmi helyesírási hiba. Pontosan így írva. A bonyolult szórejtvény megfejtéseinek beküldését kérjük mellőzni.

Minden s mindenki marad, semmi más nem változik. A vendégül látás legfőképpen nem. Mert tetszenek tudni: " Abba még senki nem ment tönkre, hogy megpróbált a vendégek kedvében járni."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!