szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Drótgyárat épít 3.5 millió eurós beruházással Miskolcon a németországi Gustav Wolf cégcsoport. a gyárat várhatóan 2012-ben vagy 2013-ban adják át, és az autóipari társaságoknak alkatrészeket gyártó cég eleinte 50, később ennél több embert alkalmaz majd - jelentette be Ernst Wolf a cégcsoport miskolci ügyvezetője szerdán.

A miskolci ipari parkban felépítendő 2 ezer négyzetméter alapterületű csarnokban a társaság az autóiparnak gumiabroncsokat gyártó cégeknek készít acélfonatokat, profiljába tartozik felvonó kötelek, hidraulikus csövek megerősítésére szolgáló acélfonatok gyártása is. A német cég 6-10 millió euró árbevétellel számol a termelés beindulását követően.

Miskolcon drótgyártással két cég is foglalkozik a cseh Trinecké Zelezárny (Trineci Vasművek) többségi tulajdonában lévő [email protected], valamint a kizárólagos magyar érdekeltségű Fux Zrt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Előjogok járnának az oltottaknak Ausztriában

Előjogok járnának az oltottaknak Ausztriában

Új autóalkatrészgyár nyílt Debrecenben, 450 ember kap munkát

Új autóalkatrészgyár nyílt Debrecenben, 450 ember kap munkát

Kabrióként is jöhet a Volkswagen ID.3?

Kabrióként is jöhet a Volkswagen ID.3?