Holnaptól Telenor névre vált a Pannon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Telenor névre vált május 18-án a Pannon GSM Távközlési Zrt. - közölte Anders Jensen, a cég vezérigazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Az átállás költségeiről nem nyilatkozott, de elmondta: a távközlési szektor csökken, amihez alkalmazkodnia kell a Pannonnak is, s ahhoz, hogy új energiával töltsék fel a vállalatot, merni kell változtatni. A társaság a névváltással egy időben több új terméket és olcsóbb szolgáltatásokat vezet be, s bővíti szélessávú internet kínálatát is, valamint 70 százalékkal csökkenti az uniós adatroaming díjakat.

Anders Jensen márciusban jelentette be a névváltás tervét, a döntést úgy indokolta, hogy ezzel összekapcsolhatják a cég 3,6 millió magyar előfizetőjét a 13 európai és ázsiai országban jelen lévő Telenor 174 milliós ügyfélkörével.

Áprilisban azt is közölték, hogy a fiatalokat megcélzó Pannon-brand, a djuice kiválik a Pannon GSM Távközlési Zrt.-ből, és önálló lesz. A 18-20 munkatárs saját marketingen, disztribúción, kommunikáción dolgozik majd, de a pénzügyi és hálózati szolgáltatásokat a Pannontól veszik majd. A djuice a jövőben csak a 26 év alattiaknak értékesít előfizetéseket és szolgáltatásokat.