Fellegi volt sajtósa lett a T-Systems marketingigazgatója

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Augusztustól Bánhegyi Zsófia, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium volt kommunikációs vezetője lesz a T-Systems Magyarország Zrt. marketingvezetője. Az IT cégnél a pozíciót eddig betöltő Sümegi Zsuzsanna távozik a cégtől.

Sümegi Zsuzsanna -  aki 2008-ban Sümegi Zsuzsanna irányította a Magyar Telekom IT infrastruktúra megoldásokért felelős cégeinek (KFKI-LNX, BCN, ICON) összeolvadásával létrejövő KFKI Rendszerintegrációs Zrt. brandjének újra pozicionálását végezte el - elhagyja a Magyar Telekomot. Helyére augusztustól Fellegi Tamás volt NFM, majd tárca nélküli miniszter sajtófőnökeként ismert Bánhegyi Zsófia kerül.

Bánhegyi a Budapesti Közgazdaságtudomány Egyetemen szerezte  közgazdász diplomáját, melyet az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogi szakokleveles közgazdász képesítéssel egészített ki, illetve tanulmányokat folytatott a London School of Economics egyetemen is. Szakmai pályafutásának eddigi állomásait a Nestlé Magyarország, a KLM Holland Királyi Légitársaság, a Heti Válasz Kiadó és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jelentette.

Fellegi Tamás NFM-ből távozásával Bánhegyi Zsófia követte főnökét, és mint a T-Systems mai közleményében olvasható:  "az egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért felelős tárca nélküli miniszterek kabinetének tagjaként irányította a kapcsolódó hazai és nemzetközi kommunikációs tevékenységet". Az IT cég augusztustól a marketingkommunikációs tevékenységének irányítását bízza Bánhegyire.