"Kellemetlen figura" - portrénk Tiborcz Istvánról

"Kellemetlen figura" - portrénk Tiborcz Istvánról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ismerőseik hagyományos polgári családként emlegetik a Tiborcz családot, amely kifejezetten kerüli a nyilvánosságot. A friss HVG-ben bemutatjuk a családot és a miniszterelnöki vőt, Tiborcz Istvánt.

A miniszterelnök legnagyobb lányának férje, Tiborcz István "mindig is céltudatos gyerek volt" - mondta a HVG-nek a család egyik régi ismerője. Már fiatalon üzleti pályára állt, és azóta  sem gyakran nyúl mellé, főleg, ha közbeszerzésekről van szó. Úgy hírlik, az üzleti életben nem szokott kérkedni az apósával, de erre nincs is szüksége, mert tárgyalópartnerei e nélkül is tudják, ki ő.

„Nem tolják hátulról, de ezt az üzletfelei nem tudják”

– mondta forrásunk, aki szerint ezért annyira magabiztos Tiborcz. Egy másik forrásunk "kellemetlen figurának" tartja, az egyik tárgyalópartnere pedig azt mondta róla, a konkrét ügy szakmai részleteiről néha fogalma sincs, bizniszelni viszont nagyon tud. Azt mondják, a HírTV-s riporterrel szembeni kirohanása - mikor az üzleti ügyeiről kérdező újságírót azzal utasította el, hogy "mi köze hozzá" - nem áll messze attól, ahogy általában az üzleti ügyeit intézi.

Forrásaink meséltek arról is, mennyire másként viselkedik, mikor Orbán Ráhellel van, illetve arról is, milyen jelei vannak annak, hogy az utóbbi években kikupálódott. További részletek a HVG-ben.

Hozzászólások