szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ritkán ugyan, de leválhatnak kis részek a játékokról.

Visszahívja az Aldi a kisgyerekeknek készült több fajátékát – közölte a cég a honlapján.

Mint írják, a Fa építőjáték termék "Város", "Virágos rét", illetve "Állatos építőjáték" fajtáinál ritka esetekben előfordulhat, hogy kis részek válhatnak le a termékről, amelyeket a gyermekek esetlegesen lenyelhetnek, és fennáll a fulladás veszélye.

©

Az Aldi Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH ezért elővigyázatosságból azonnal visszahívja a 86076 cikkszámon forgalmazott termékeket, egyúttal kérik a termék vásárlóit, hogy az érintett játékokat ne használják.

A termék idén április 14-től most csütörtökig volt kapható az Aldi magyarországi üzleteiben, az értékesítést az áruházlánc szerdán és csütörtökön felfüggesztette.

A visszahívott fa építőjátékokat a vásárlók bármely magyarországi Aldi üzletbe visszavihetik, és a vételárat a vásárlást igazoló blokk nélkül is visszakapják.

A visszahívás nem érinti ugyan a Fa játék "Felhőkarcolók" típusát, de a vásárlók ezt a terméket is indoklás nélkül visszavihetik az üzletekbe, az Aldi a termék árát visszatéríti. Jelen figyelmeztetés nem jelenti azt, hogy a gyártó vagy a forgalmazó veszélyeztetést követett volna el.

A vásárlók kérdés esetén az Aldi ügyfélszolgálatához fordulhatnak a 06 23 504 680-as telefonszámon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 17:00, péntekenként 8:00 és 16:00 óra között.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kitett egy fotót Instagramra, 45 perc múlva már el is lopták a volt ausztrál miniszterelnök adatait

Kitett egy fotót Instagramra, 45 perc múlva már el is lopták a volt ausztrál miniszterelnök adatait

A Médiahatóság szerint nem mérlegelhettek a Klubrádió ügyében

A Médiahatóság szerint nem mérlegelhettek a Klubrádió ügyében

Drága a dió, és még drágább lehet

Drága a dió, és még drágább lehet