szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

NAV-végrehajtás van az ékszerkereskedelemmel foglalkozó Dorottya Diamond Palace-on.

A 24.hu szúrta ki, hogy május 31-én bejegyeztek egy végrehajtást, amit azóta nem vontak vissza. Bár a NAV, folyamatban lévő ügyre hivatkozva nem nyilatkozott, a Vajna Tímea cége azonban válaszolt:

„a Dorottya Diamond Palace-nak a Beauty Enterprises kisebbségi tulajdonosa, a cég operatív ügyeinek intézésében a Beauty Enterprises nem vesz részt, a társaság irányításáért a többségi tulajdonos által megválasztott ügyvezető felel. Korábban a társaság kisebbségi tulajdonosa kölcsönt biztosított a Dorottya Diamond Palace-nak, ezeket a kölcsönöket azonban a vállalat még nem fizette vissza.”

Magyarán Vajna Timeáék szerint, ha történt is hiba, az a többségi tulajdonos, a cégben 51 százalékot birtokló, szingapúri bejegyzésű MaxM International PTE. LTD felelőssége, illetve az általa delegált Dorottya Diamond-ügyvezetőé, Arie Hermané.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!