szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még tavasszal vásárolta be magát erre a területre.

Az Mfor.hu szúrta ki, hogy újabb céggel gyarapodott tavasszal Mészáros Lőrinc cégbirodalma. A V-Híd Vagyonkezelő Kft. lett a tulajdonosa ugyanis a paksi Duna Center Therm Üzemi Szolgáltató Kft.-nek.

A V-Híd Vagyonkezelő egyedüli tulajdonosa a V-Híd Zrt., mely a társaság éves beszámolója szerint Mészáros Lőrinc és felesége közvetlen tulajdonában áll.

A paksi cég fő tevékenysége a gőzellátás, a légkondicionálás, illetve ez a vállalat felel Paks távfűtéséért. Emellett foglalkoznak tanuszoda és strand üzemeltetéssel, sőt építőipari kivitelezéssel is.

A cég egyébként Mészárosék megjelenése előtt is milliárdos árbevétellel büszkélkedhetett. 2017-ben a beszámoló szerint 2,3 milliárd, tavaly pedig 1,8 milliárd forint folyt be a kasszába. Igaz, a tevékenység költségei is jelentősek, így végeredményként néhány tízmilliós nagyságrendű profit maradt: 2017-ben 11,3, tavaly pedig 75,2 millió forint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Raktárkoncert lett a garázskoncertből, van már néhány név is, akit a kormány támogat

Raktárkoncert lett a garázskoncertből, van már néhány név is, akit a kormány támogat

Kezdenek visszatérni az utasok a fapados légitársaságokhoz

Kezdenek visszatérni az utasok a fapados légitársaságokhoz

Bejrút a pusztító robbanás után: megrázó képek

Bejrút a pusztító robbanás után: megrázó képek