szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az elkövetkezendő hónapokban az egészségügyi állásokat és az önkéntes munkalehetőségeket térítésmentesen hirdethetik meg az egészségügyi intézmények.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A Jobline.hu munkatársai is otthoni munkavégzéssel igyekeznek csillapítani a terhelést az egészségügyi ellátórendszeren. Az állásoldal minden kollégája számára nagyon fontos, hogy támogassák azokat, akik jelenleg is mindannyiunkért küzdenek, saját egészségüket is kockáztatva.

Csatlakozva más munkaerő-piaci szolgáltatókhoz – az egészségügyi dolgozók terhelésének csökkentésére, illetve a kapacitásos bővítése érdekében a következő hónapokra lehetővé teszik a kórházak és egyéb egészségügyi intézmények számára, hogy ingyenesen hirdethessék meg egészségügyi állásaikat és önkéntes munkalehetőségeiket.

„Nagyon szeretnénk segíteni a rendkívüli terhelés előtt álló kórházaknak, orvosoknak, nővéreknek, várjuk álláshirdetéseiket, melyeket ingyenesen közzéteszünk. Tudjuk, hogy számos ellehetetlenült iparág – így a turizmus, vendéglátás – mellett most sok vállalkozó, kis- és középvállalkozás azért dolgozik, hogy meg tudja tartani munkavállalóit. Azoknak a cégeknek, akiknek most mégis munkaerőre lenne szükségük, mi a home office-ból is mindent megteszünk, hogy sikerrel járjon a keresésük. Az álláskeresők továbbra is aktívan pályáznak, és visszajelzések szerint pozitívan fogadják, hogy most leginkább telefonos és videóinterjúkkal zajlik sok helyen a kiválasztás” – mondta Miklósi Zoltán kereskedelmi igazgató-helyettes.

A Jobline.hu dolgozik a nehéz helyzetben lévőket segítő további megoldásokon.

A kórházak és egészségügyi intézmények álláshirdetéseit a [email protected] címre várják.VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!