szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A komolyabb kiadások helyett inkább felhalmoznak az emberek – állapítja meg a fogyasztói szokásokat vizsgáló EY.

Egyre árérzékenyebbé válnak a vevők az elhúzódó egészségügyi veszélyhelyzet hatására – mutat rá az EY 14 ezer fős mintával készült nemzetközi kutatása, a Future Consumer Index.

A felmérés alapján az emberek jelentős része továbbra sem mozdul ki szívesen otthonából (41 százalék), és inkább felhalmoz (45 százalék) az alapvető háztartási eszközökből és élelmiszerekből.

A megkérdezettek kétharmada (64 százalék) a mai napig csak a legszükségesebb termékeket szerzi be, közel felük (48 százalék) pedig el is halasztotta az olyan komolyabb kiadásokat, mint az autó vagy a bútorok cseréje.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
SSI Schäfer

"Arra számítok, hogy idén már lesz érzékelhető visszarendeződés"

A szállítási mellett a raktározási logisztikára is jelentős hatással van az új koronavírus világjárvány. Interjúnk Kardos Péterrel, az SSI SCHÄFER magyarországi ügyvezetőjével, aki szerint a válságból való kilábalás során a technológiai előrelépés mellett a humántőke fejlesztése a legfontosabb.

Csillag István: A Medgyessy-kormány a Fidesz programjainak a zsákjában futott

Csillag István: A Medgyessy-kormány a Fidesz programjainak a zsákjában futott

Tiborcz István cége vette meg az egykori Fonográf-klubot

Tiborcz István cége vette meg az egykori Fonográf-klubot

Cápafoggal lepte meg David Attenborough Vilmos herceg gyermekeit

Cápafoggal lepte meg David Attenborough Vilmos herceg gyermekeit