Tetszett a cikk?

Ma délutántól már az esztergomi alpolgármester és a püspök mellett Meggyes Tamás is Suzukival jár. Az esztergomi gyár azt követően ajánlotta fel az autót, hogy múlt héten ismeretlenek felgyújtották a polgármester házát és autóját.


Az autót a cég vezérigazgatója, Isao Ozawa és az esztergomi gyár vezérigazgató-helyettese ma délután fogja átadni a polgármesternek – írja a szeretgom.hu.

A felajánlás előzménye, hogy Meggyes Tamás szolgálati autóját és épülőfélben lévő házát múlt hét kedden ismeretlenek benzinnel lelocsolták és felgyújtották. A polgármester akkor úgy nyilatkozott, hogy a tettes valószínűleg nem üzenni, hanem egyszerűen kárt okozni akart a gyújtogatással.

Fotók a kiégett autóról az Autómenedzser.hu autós portálon.

hvg.hu Autó

Vesztesek és nyertesek a magyar autópiacon

4,1 százalékkal csökkent az új személygépkocsik értékesítése 2008 első negyedévében az egy évvel korábbihoz képest. A magyar piacon 40 ezer 673 személyautót és terepjárót adtak el a márkakereskedések az első három hónapban - adta hírül közleményében a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE). A trend egyértelmű: tovább csökken a kisautópiac, nő a középkategória és a prémiumszegmens.

MTI Itthon

Sikkasztási vád egy komáromi fideszes politikus ellen

Sikkasztással gyanúsítja az ügyészség Bereznai Csabát, a tatabányai közgyűlés Fidesz-frakciójának vezetőjét. A gyanú szerint a politikus a civil szervezetek programjaihoz kapott pályázati támogatásokat részben feltehetően a saját, illetve a helyi Fidesz céljaira költötte - írta a pénteki a Népszava.

Felgyújtotta magát egy tüntető Kijevben (Videó)

Felgyújtotta magát egy tüntető Kijevben (Videó)

Keménykedhet Trump, de ez is kevés lehet az iráni keményvonalasok túléléséhez

Keménykedhet Trump, de ez is kevés lehet az iráni keményvonalasok túléléséhez

A világ 30 legrosszabb levegőjű városa közül 21 indiai

A világ 30 legrosszabb levegőjű városa közül 21 indiai