Tetszett a cikk?

Megölte magát ma reggel egy rendőrnő a szekszárdi kapitányságon.


Szolgálati fegyverével végzett magával  egy 22 éves rendőrnő a reggeli munkakezdés előtt a Szekszárdi Rendőrkapitányságon - tudta meg a teol.hu dr. Soczó Lászlótól a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjétől. A rendőrnő azonnal életét vesztette. A tragédia okának felderítésére eljárást indítottak.

A 22 éves mohácsi lány most végzett a rendőrtiszti főiskolán, július elsején lépett munkába Szekszárdon, ahol bűnügyi vizsgálóként dolgozott. A főkapitány szerint korábban semmi nem utalt a rendőrnő szándékára.

MTI Itthon

Szocpol-csalások: őrizetben a szerencsi építési osztály vezetője

További gyanúsítottal bővült a taktaközi bűncselekmény-sorozatok elkövetőinek köre. A lefogott szerencsi építési osztályvezető, Csanádi Béla a gyanú szerint az elkövető valótlan tartalmú hatósági határozatok kiállításával közreműködött a szociálpolitikai támogatások jogtalan folyósításában.

MTI Karrier

Öngyilkosságok a France Telecomnál

A francia France Telecom távközlési csoportnál néhány héten belül négy öngyilkosság történt. A vállalati érdekképviselet szerint az öngyilkosságok részben összefüggésbe hozhatók a cégnél lezajlott átszervezésekkel, amelyek miatt romlottak a munkakörülmények.

hvg.hu Itthon

Felesége végzett a debreceni fegyvermesterrel

Több késszúrással ölte meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság fegyvermesterét neje, aki miután életveszélyes sérülésekkel került kórházba, három nappal később a rácsos ablakon kiugorva öngyilkos lett.

MTI Itthon

Újabb rajtaütés a rejtélyes taktaközi öngyilkosságok kapcsán

Folytatódik a rendőrség akciója a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktaköz térségében, ahol a közelmúltban rejtélyes öngyilkosságok történtek; a rendőrség újabb két gyanúsítottat vett őrizetbe - tájékoztatta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa csütörtökön az MTI-t.

Miért nem kerülnek előre az oltási tervben az óvodai és iskolai dolgozók?

Miért nem kerülnek előre az oltási tervben az óvodai és iskolai dolgozók?

Kigyógyult a koronavírus-fertőzésből a 105 éves Magdus néni

Kigyógyult a koronavírus-fertőzésből a 105 éves Magdus néni

645 ezer állami autót cseréltet elektromosra Joe Biden

645 ezer állami autót cseréltet elektromosra Joe Biden