Tetszett a cikk?

Munkaadók és munkavállalók viszonya nagy változások előtt áll a közeljövőben. A születésszám, a nyugdíjazás és az információtechnológia trendjei a következő néhány évben radikálisan megváltoztatják a vállalati humán folyamatokat. A kiváló szakemberek által írt könyvben az elmélet, a kutatási eredmények és a gyakorlati tapasztalatok jól használható egésszé állnak össze. Olvassa el – és gazdálkodjon Ön is okosan a munkaerővel!

Bolti ár:
4200 Ft
Kiadónkon keresztül: 3780 Ft
Kiadónkon keresztül,
HVG-klubkártyával: 3360 Ft

Díjmentes házhoz szállítással!

Borító: puha
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 300

Kattintson és olvasson!


A HVG Kiadó és a Hewitt Associates humán tanácsadó cég közös gondozásában jelent meg a „Gazdálkodj okosan a tehetséggel!” című kötet. A szerző és csapata tanulmányában arra a kérdésre kereste a választ, hogy a munkaadók és munkavállalók viszonya, hogyan változik a közeljövőben.
A kereskedelmi korlátok lebomlása, a kommunikáció fejlődése és a tudásgazdaság jelentős globális és virtuális munkaerőpiaci kínálatot alakítanak ki. Ahogy egyre inkább bekapcsolódunk a globalizált világ vérkeringésébe, annál sokszínűbb, önállóbb és jól képzettebbek a munkavállalók.
Ezek a trendek talán nem robbantják ki újra a tehetségekért folytatott háborút, mégis radikálisan megváltoztatják a vállalati humán folyamatok szabályait a következő néhány éven belül. A vállalatok csak ezek mélyreható ismeretében érthetik meg, mivel kell számolniuk a közeljövőben a tehetségmenedzsment területén, és hogyan alakíthatják ki időben megfelelő stratégiájukat.

Ebben segít a három elismert amerikai HR-szakember, Robert Gandossy, Elissa Tucker és Nidhi Verma által szerkesztett kötetünk, a Gazdálkodj okosan – a tehetséggel. A magyar kiadást a magyarországi Hewitt tanulmánya egészíti ki, amelyből a döntéshozók és a HR-vezetők a hazai pályán jelentkező új problémákkal és a gyakorlat adta válaszokkal is megismerkedhetnek.
Az olvasmányos, jó stílusú kötetet a HR szakemberek és a HR iránt érdeklődők is szórakoztatónak találhatják, mert a könyvben az elmélet, a kutatási eredmények és a gyakorlati tapasztalatok jól használható egésszé állnak össze.

MEGRENDELÉS

A megrendelt könyveket a GTR segítségével az ország bármely pontjára díjmentesen szállítjuk az Ön által megadott címre.

További információért, kérjük, hívja a 436-2045-ös telefonszámot.

Adatvédelem: A visszaküldött adatokat további akcióinkhoz is fel kívánjuk használni, de a HVG Rt. érdekeltségi körén kívül álló, illetéktelen személynek nem adjuk tovább. Ön a késobbiekben tájékoztatást kérhet adatainak kezelésérol, továbbá kérheti azok módosítását. Ha adatai további felhasználásához nem járul hozzá, kérjük, ezt jelezze kiadónknak.

"Hangok parancsolatára" ölte meg két kisgyerekét egy amerikai nő

"Hangok parancsolatára" ölte meg két kisgyerekét egy amerikai nő

Egy szerencsés elvitte a hatos lottó fődíját

Egy szerencsés elvitte a hatos lottó fődíját

Az EMMI szerint félremagyarázták a levelüket, semmilyen kórházat nem akarnak bezárni

Az EMMI szerint félremagyarázták a levelüket, semmilyen kórházat nem akarnak bezárni