Bővítették a siófoki Hotel Azúrt

Bővítették a siófoki Hotel Azúrt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A magyar tulajdonosok kezében lévő szálloda 530 millió forintos európai uniós támogatással, az Európai Regionális...

A magyar tulajdonosok kezében lévő szálloda 530 millió forintos európai uniós támogatással, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával elkészült fejlesztéseinek első ütemét - két 200 négyzetméteres, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciatermet és egy Snack & Bowling Bárt - az idén tavasszal már átadták. Ezzel az Azúr a vidék egyik legnagyobb konferenciaterem-kapacitással rendelkező szállodája lett.

A beruházás második ütemeként elkészült, szeptember másodikán nyitó új szárnyban, a Hotel Azúr Prémium névre keresztelt épületben 49, nagyrészt balatoni panorámával rendelkező, egyedi belsőépítészeti megoldásokat felsorakoztató szállodai szoba és lakosztály épült. A szárny különlegessége egy 1800 négyzetméter alapterületű, exkluzív wellness-központ úszó- és élmény- medencékkel, tóra néző, 12 elemes szauna-parkkal és egyedi spa kezelésekkel.

A bővítéssel 313 szobára, és 750 férőhelyre emelkedik a szálloda kapacitása. Az Azúr az elmúlt két hónapban közel 90 százalékos telítettséggel üzemelt, ez hasonló az előző évi adatokhoz.