Megújult az Ingatlanmenedzser!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Nemcsak formailag, de tartalmilag is megújult az Ingatlanmenedzser.

Nemcsak formailag, de tartalmilag is megújult az Ingatlanmenedzser. Online hirdetési oldalból valódi ingatlanos magazinná válunk. 

A fontosabb változások: a képek és a videók az eddigieknél nagyobb szerepet kapnak, jelentősen emelkedik a naponta olvasható cikkek száma, illetve a magánszemélyek által feladott hirdetéseket a HVG Aprónet gondozza tovább. 

Cikkeink mostantól okostelefonról is elérhetőek az m.ingatlanmenedzser.hu oldalon. Próbálja ki a könnyen kezelhető és esztétikus felületünket!

Mit hoz a jövő? Cikkeink rövidülnek, szerkesztési elveink nem változnak. Témánk az ingatlan, stílusunk könnyed és tetszetős. Mi bárminek teret adunk, amiről úgy gondoljuk, hogy fontos vagy szórakoztató - és köze van az ingatlanhoz. A blogosabb, lazább szerkesztés mellett továbbra is foglalkozunk üzlettel, pénzügyekkel, gazdasággal és hard-core irodapiaccal. Csak úgy, mint szép házakkal és otthonokkal vagy lakberendezési és felújítási tippekkel.

Ami nem változik: továbbra is érdekes és szórakoztató tartalmat szeretnénk kínálni olvasóinknak! Hiszünk benne, hogy ezt a törekvést az új, okostelefonra tervezett megjelenés - legalábbis egy ingatlanos magazin esetében - látványosan segítheti. 

Ha az új oldalunkon nem talál valamilyen cikket vagy témát, csak üsse be a jobb felső oldalon található keresőbe.

Komment írásához regisztráció szükséges. Ha kérdése, lakberendezési ötlete, vagy általános témajavaslata van, írjon az [email protected], és persze like-olja az IM-et a Facebookon, nemsokára 21 ezren 300-an leszünk!

Lapunk a HVG csoport többi tematikus oldalával - az Eduline oktatási portállal, a Hírszerző vélemény oldalával, illetve korábban az Ecoline gazdasági portállal, a LIfe-Style életmód oldalával, a Techline-al (IT), és az Autómenedzserrel együtt - újult meg. Köszönjük a bizalmat, és olvassanak minket továbbra is!