szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az intézkedő rendőrökre támadtak többen csütörtök délután a Hatvani Rendőrkapitányság épülete előtt, miután délelőtt tizenkét embert állítottak elő a helyi nyomozók egy kábítószeres üggyel kapcsolatban.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hatvani Rendőrkapitányság nyomozói tizenkét ember állítottak elő délelőtt egy büntetőeljárással összefüggésben, amelyet visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak – olvasható a rendőrség honlapján.

Délután egy körülbelül negyvenfős csoport gyűlt össze a Hatvani Rendőrkapitányság épülete előtt, a rendőrség szerint a délelőtt előállított emberek rokonai. Ordítoztak, többen közülük ellenszegültek a rendőri intézkedésnek és az intézkedő rendőröknek támadtak.

Öt embert előállítottak a Hatvani Rendőrkapitányságra, majd az Egri Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ellenük.

Az esettel kapcsolatban mást egyelőre nem közölt a rendőrség, sérültekről nem jött hír.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vitézynek nem tetszik az új Blaha terve, a városháza visszaszólt neki

Vitézynek nem tetszik az új Blaha terve, a városháza visszaszólt neki

Fél évszázados melegrekord dőlt meg pénteken

Fél évszázados melegrekord dőlt meg pénteken

Szakértők szerint hamarosan bekövetkezik az első halálos kibertámadás

Szakértők szerint hamarosan bekövetkezik az első halálos kibertámadás