szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy felsőtárkányi panzióban töltötte az éjszakát egy férfival az a tizenegy éves kislány, aki húsvéthétfő délután tűnt el Egerből – írja a Blikk. A lap szerint valószínűleg az interneten csábította el a gyermeket a férfi. Édesanyja is ettől tartott korábban.

A tizenegy éves kislányt az ismerősök és a rendőrség is kereste, miután hétfőn eltűnt a szobájából. Rendőrkutyákat is bevetettek, de az egyik buszmegállónál elvesztették a gyermek nyomait.

Valószínű, hogy ebben a megállóban szállhatott buszra a kislány, és Felsőtárkányba ment, ahol egy panzióban töltötte az éjszakát egy férfivel – olvasható a lapban.

A hely tulajdonosa szólt a rendőröknek, amikor meglátta a gyermek képét a hírekben. Kiderült, hogy a férfi álnéven jelentkezett be, és a kislánnyal a vendéglátós gyerekeitől kérdezték meg korábban, nem tudnak-e valahol kiadó szobát.

A gyermek édesanyja megérezhette, hogy mi történt: már a gyerek eltűnésekor arra gyanakodott, hogy valaki elcsalhatta otthonából a kislányt – emlékeztetnek a cikkben.

Kedden délután derült ki, hogy megtalálták a gyermeket Felsőtárkányban, és nem esett baja. Arról nincs hír, volt-e szexuális kapcsolat a férfi és a kislány között. Ha igen, akkor az bűncselekmény – írja a Blikk. Azt sem tudni, őrizetbe vettek-e valakit az ügyben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!