szerző:
MTI

Az első félidő után félbeszakadt a labdarúgó Borsodi Liga listavezetőjének, az Újpest FC-nek a szerdai nagyszombati felkészülési mérkőzése a Spartak Trnava ellen.

A gólnélküli első félidő végén a két csapat futballistái összeverekedtek egymással, a szlovák játékvezető az újpestiek játékosát, Füzi Ákost kiállította. Az újpestiek hivatalos honlapja szerint a magyar együttes tekintettel arra, hogy edzőmeccsről van szó, a második 45 percet is 11 emberrel szerette volna lejátszani, amihez a hazaiak nem járultak hozzá. Ezért Mészöly Géza vezetőedző lehívta együttesét a pályáról.

"Nem a kiállítás volt a döntő ok" - mondta Mészöly Géza. "Kemény, fagyos volt a pálya talaja, és az erélytelen játékvezetés miatt mindkét oldalon elég sok volt a durva szabálytalanság. A félidő hajrájában történtek miatt elég feszült volt a hangulat, nem akartam, hogy a játékosaim közül bárki is megsérüljön, ezért jobbnak láttam, ha nem folyatjuk a meccset. A kiállításról egyébként az a véleményem, hogy Füzi valóban ellökte ellenfelét, az azonban elkerülte a játékvezető figyelmét, hogy előtte Ákost könyökkel megütötték."

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI Világ

Halálos verekedés egy bosnyák focimeccs után

Egy szurkoló meghalt, nyolc drukker és tizenegy rendőr pedig kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett abban a rendbontásban, amely egy bosnyák labdarúgó bajnoki mérkőzés után tört ki Zenicában.

MTI Világ

Verekedés okoz feszültséget Varsó és Moszkva között

Súlyos sérülésekkel került kórházba Lengyelország moszkvai nagykövetségének egyik munkatársa, akit két oroszul beszélő férfi bántalmazott - közölte Zbigniew Rzonca, a nagykövetség első tanácsosa hétfőn.

MTI Világ

Török–kurd tömegverekedés Bozüyükben

Török nacionalisták kurd tüntetőkkel csaptak össze hétfőre virradó éjjel Törökország egyik északnyugati városában, a kövekkel és botokkal megvívott ütközetben közel 150-en sebesültek meg, köztük a helyszínre vezényelt rendőrök és katonák is.

MTI Itthon

Verekedések a Blahán lévő bokszzsák miatt

Rendkívüli ülésen dönt a Fővárosi Közgyűlés városképvédelmi bizottsága a garázdaság színterévé vált Blaha Lujza téri bokszzsák közterület-használatának megvonásáról.

MTI Világ

Tömegverekedés a Pinochet-puccs évfordulóján

Erőszakba torkollott a chilei fővárosban helyi idő szerint vasárnap egy több ezres felvonulás, amellyel baloldali tüntetők Augusto Pinochet tábornok 1973-as katonai puccsáról emlékeztek meg, és összecsaptak a kivonuló rohamrendőrökkel.

Kézilabda-vb: így akár még ötödik is lehet a válogatott

Kézilabda-vb: így akár még ötödik is lehet a válogatott

Nem hozta le a gyertyagyújtásról szóló közleményt az MTI

Nem hozta le a gyertyagyújtásról szóló közleményt az MTI

Megható, személyes posztban búcsúzik Vajnától az InterCom társalapítója

Megható, személyes posztban búcsúzik Vajnától az InterCom társalapítója

Ez a böngésző azt is megmondja, ha álhírgyárral vagy propagandistákkal van dolga

Ez a böngésző azt is megmondja, ha álhírgyárral vagy propagandistákkal van dolga

Ledobták az árbombát: 20-120 ezerrel olcsóbb a Huawei-nagyágyúknál a Honor új telefonja

Ledobták az árbombát: 20-120 ezerrel olcsóbb a Huawei-nagyágyúknál a Honor új telefonja

Nem lesz több száguldozás a német autópályákon a klímaváltozás miatt

Nem lesz több száguldozás a német autópályákon a klímaváltozás miatt