szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A 100% Fradi című lap értesülései szerint elmaradt járandósága miatt feljelentette a Magyar Labdarúgó Szövetségnél a Ferencvárost Szűcs Lajos, a fővárosi csapat volt kapusa.

A hálóőr éppen anyagi okok miatt igazolt télen a zöld-fehérektől a Borsodi Ligában sereghajtó Lombard FC Pápához. Az FTC hivatalos honlapja szerint az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén foglalkozik majd az üggyel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itthon

Nem segíti ki a kormány a Fradit

Megpecsételődni látszik az FTC sorsa, a kormány ugyanis nem támogatja azt az elképzelést, miszerint az államkasszából 1,7 milliárd forint jutna a klub üres pénztárcájába, továbbá új stadion épülne a jelenlegi Üllői úti pálya helyén - írja a Népszabadság.

Hét nap

ELADATLAN FRADI-PÁLYA

Nem sikerült előteremtenie a szükséges pénzügyi garanciákat az Üllői úti 6 + 2 hektáros ingatlanra a Kincstári Vagyoni...

Hét nap

HÚSOS ELNÖK A FRADIBAN

Ináncsy Miklóst, a Budapesti Hús-nagykereskedelmi Közös Vállalat tulajdonos-vezérigazgatóját választotta a...

MTI Itthon

Ötmilliós büntetés és pontlevonás a Fradinak

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága ötmillió forintos pénzbüntetést szabott ki a Ferencvárosra és a határozat jogerőre emelkedése után három nappal addig von le egy pontot fordulónként a klubtól, amíg az egyesület nem tesz eleget egykori játékosával, Adem Kapiccsal szembeni fizetési kötelezettségének.

MTI Itthon

A Fradi letétbe helyezte Kapics pénzét

A Ferencváros a Magyar Labdarúgó Liga (MLL) felszólításának eleget téve letétbe helyezett 10 millió forintot, amelyet a klub volt játékosa, Adem Kapics eddig nem kapott meg, és melynek további sorsáról a bíróság dönt.

Jelentés mondja ki, hogy új metrókocsikat küldött Magyarországra a Metrowagonmash

Jelentés mondja ki, hogy új metrókocsikat küldött Magyarországra a Metrowagonmash

Radnai Károly: Amilyen a társadalom, olyan az adórendszer

Radnai Károly: Amilyen a társadalom, olyan az adórendszer

450 kilométerrel arrébb lévő célpontot semmisített meg az új orosz szuperfegyver

450 kilométerrel arrébb lévő célpontot semmisített meg az új orosz szuperfegyver