Krakkó Ákos a Fidesz-frakció sajtófőnöke

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Krakkó Ákos újságíró tölti be hétfőtől a Fidesz parlamenti frakciójának sajtófőnöki posztját - jelentette be Lázár János, a képviselőcsoport vezetője a Parlamentben tartott tájékoztatóján.

A fideszes politikus az erről szóló korábbi sajtóhíreket megerősítő hivatalos közlésében azt mondta: Krakkó Ákost eddigi munkája alkalmassá teszi arra, hogy ellássa a sajtófőnöki teendőket. Azt szeretnék - mondta Lázár -, ha a sajtóval korrekt, tisztességes, együttműködő kapcsolata lenne az új sajtófőnöknek, és pontos, precíz tájékoztatással állna folyamatosan az újságírók rendelkezésére. "Offenzív, nyitott, hatékony, a sajtóval szorosan együttműködő kommunikációt várunk el" - összegezte a frakcióvezető.

Krakkó Ákos eddig a Hír TV-nél dolgozott. A Fidesz volt sajtófőnöke, Havasi Bertalan a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője lett. Lázár János sajtótájékoztatóján bejelentette azt is: hétfőn megbízták Vidoven Árpád korábbi fideszes országgyűlési képviselőt, ügyvédet, hogy a Fidesz-frakció szakmai főosztályát vezesse, ott pedig egy olyan kodifikációs, parlamenti és szakmai osztály kialakítását tervezik, amely segítené a minőségi jogalkotási munkát.

 

 

Hozzászólások