Kisbusz csapódott egy falnak az M0-áson, tízen megsérültek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Tízen sérültek meg szerda reggel abban a balesetben, amely M0-ás körgyűrűn az M5-ös csomópontban, a Győr felé vezető oldalon történt egy szerb autóbusszal.

Az első információk még hat sebesültről szóltak, a mentők tájékoztatása szerint azonban tízen sérültek meg szerda reggel abban a balesetben, amely M0-ás körgyűrűn az M5-ös csomópontban, a Győr felé vezető oldalon történt egy szerb autóbusszal. Tamási Andrea, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, egy ember sérült meg súlyosan. A mentők a sérülteket a Merényi Gusztáv Kórházba, illetve a Péterfy Sándor utcai kórház baleseti központjába vitték. 

 

©

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte, a szerb busz feltehetően nekicsapódott az elválasztó falnak, a körülményeket szakértők bevonásával vizsgálják. A balesetnek más résztvevője nem volt. A Neoplan típusú busz a rajta látható feliratok szerint egy kragujeváci utazási irodáé, benne turisták utaztak, úti céljuk egyelőre ismeretlen. A helyszínelés idején egy sávon halad a forgalom.