Vadász volt a feleségét meggyilkoló férfi

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Kisalföld információja szerint vadász volt az a férfi, aki lelőtte feleségét, majd magával is végzett csütörtök délután a Győrhöz közeli Écsen.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője egyelőre csak annyit közölt, hogy két ember meghalt, amikor lövések dördültek el a településen. Kocsis Tünde alezredes az esetről későbbre ígért részleteket.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy a történtek idején az 50 év körüli házaspáron kívül otthon volt 17 éves fiuk is, aki hallotta a lövéseket. A kisalfold.hu-t egy olvasó arról tájékoztatta, hogy a fiút sokkos állapotban szállították kórházba. Úgy tudják, a fiúnak két lánytestvére van, de ők külföldön élnek, nem voltak otthon.

A portál információi szerint a lövéseket háromórás veszekedés előzte meg, s a családi dráma mögött pénzügyi gondok állhatnak. A Kisalföldnek két szomszéd azt mondta: rendes, jóravaló embereknek ismerték a házaspárt.

A ház a Deák Ferenc utcában, a település külső részén áll. Az MTI kora este a helyszínen azt tapasztalta, hogy az utcát a háztól két teleknyire, 20-30 méternyire a rendőrség kordonnal lezárta. A helyszínelés várhatóan éjszakáig is eltarthat. A helyszínen a rendőrség részéről senki sem nyilatkozott az esetről.