Fedélzeti kamera rögzített egy halálos balesetet

Fedélzeti kamera rögzített egy halálos balesetet

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Felvétel tisztázhatja annak a halálos balesetnek az okát, amely szombat hajnalban történt a 41-es számú főúton - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A főút leveleki szakaszán egy Nyíregyháza felé tartó személygépkocsi eddig tisztázatlan okok miatt a vizes aszfalton megcsúszva átpördült a menetirány szerinti bal oldali sávba, és összeütközött egy cseh rendszámú terepjáróval - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

©

A magyar autó utasa, egy 37 éves tiszaladányi férfi a helyszínen életét vesztette, felesége, valamint a cseh járműben ülő két ember könnyű sérüléseket szenvedett. A szóvivő tájékoztatása szerint az ütköző cseh jármű mögött haladó másik cseh terepjáróban a baleset idején fedélzeti kamera működött, amely rögzítette a történteket. A felvételt a szabolcsi főkapitányság lefoglalta, és szakértővel elemzik.

Fülöp Gergely megjegyezte: a baleset előtt a terepjárókat megelőzte egy fehér színű, zárt felépítésű kisteherautó, ennek vezetőjét a körülmények tisztázása érdekében keresik.