Kósa: "nem számítottam arra, hogy a RTL Klub ezt így fogja leadni"

Kósa: "nem számítottam arra, hogy a RTL Klub ezt így fogja leadni"

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kósa Lajos azért nem válaszolt az RTL Klub riporterének, mert nem tetszett neki, hogy "a politikai bulvár oldaláról közelítettek volna" a témához. A Fidesz alelnöke nem számított arra, hogy a csatorna így fogja leadni a történteket a Híradóban.

"Azért léptem ki, hogy jelezzem az újságírónak, hogy inkább az anyatejellátásról beszéljünk, és ne a politikai bulvár oldaláról közelítsünk a témához" – mondta a Blikknek Kósa Lajos.

©

Mint arról beszámoltunk: a debreceni fideszes polgármestert az RTL Klub riportere kérdezte, ám a kérdés nem tetszett a Fidesz alelnökének, és válasz helyett ellépett a kamera elől és azt kérte az újságírótól, hogy olyan kérdést tegyen fel, amire "pozitívan lehet válaszolni".

"Az fog történni, hogy én nem erre a kérdésre válaszolok egyáltalán. De azt nekem szabad. Ön azt kérdez, amit akar, én meg arra válaszolok, amire akarok" – mondta Kósa Lajos a riportban, majd elmondta azt a kamerába, amit szeretett volna.

"Egyáltalán nem számítottam arra, hogy a RTL Klub ezt így fogja leadni" – mondta a Blikknek a Fidesz képviselője. "Legközelebb megkérdezem az újságírót, mit akar kérdezni, s ez alapján fogok dönteni a nyilatkozatomról. Sajnálom, hogy az anyatejellátásánál fontosabbá vált az én szereplésem, lám, még önöknél is" – tette hozzá.