Interjút adott az elhunyt tápiószelei kislány anyja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Arra ért haza, hogy kislánya lélegeztetőgépen van, élettársa pedig többféle verziót adott elő a történtekről, míg végül megbukott a hazugságvizsgálaton – nyilatkozta a Velvet.hu-nak az a tápiószelei nő, akinek kétéves lányát múlt héten olyan súlyosan bántalmazták, hogy belehalt sérüléseibe. A nő élettársát emberöléssel gyanúsítják.

Szerdán szállították kórházba, pénteken pedig elhunyt az a tápiószelei kislány, akinek a halálos bántalmazásával a rendőrség most nevelőapját gyanúsítja.

A gyerek édesanyja, Gy. Anikó a Velvetnek adott interjúban mesélte el a történteket. Szerdán kora délután négyéves kislányával épp a keresztszülőknél volt, amikor telefont kapott, hogy baj van: miután hazament, látta, hogy kétéves lányát, Kirát próbálják a mentők újraéleszteni.

Azt mondta, hogy élettársa – akivel 2012 januárjában ismerkedett meg, és pár hónapja született közös gyermekük is – a történtekre nem adott egyértelmű magyarázatot, mindenkinek más verzióval állt elő. A férfit a rendőrség poligráfos vizsgálatnak vetette alá, amin megbukott – mondta a nő a Velvetnek.

Az édesanya a lapnak arról is beszámolt, hogy sosem látta, hogy a férfi bántotta volna a gyerekeket, de mégiscsak ez történhetett, mert a gyerekek féltek tőle. Utólag derült ki az is, hogy a járni tanuló Kirát egyszer a férfi lelökte a kazánházba, miközben azt állította, hogy annak ajtaja véletlenül nyílt ki, és így esett le a kicsi.

Az ügyészség szerdán indítványozta a férfi előzetes letartóztatását.