Loptak is a celebektől a botrányba fulladt Story-gálán

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Több lopás is történt a 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gálán, amelyet egy bombariadó is megszakított – közölte a Blikk.

Sok sztár már az estét sem várta meg a hazai celebvilág egyik legjelentősebb eseményén, a Story-gálán, amelyet egy bombariadó szakított meg, sőt, később kiderült, több lopás is történt a rendezvény helyszínéül szolgáló hotelben – írta a Blikk.

A 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gála idei két műsorvezetője, Szellő István és Demcsák Zsuzsa hamar hazament, de a beszámoló szerint az év televíziós férfi személyiségének megválasztott Majkát sem lehetett sokáig látni.

Jóval később kezdődött a vacsora is a bombariadó miatt, a lap szerint a jelenlévők arról beszéltek, nem kizárt, hogy valamelyik kitiltott korábbi vendég tréfálhatta meg az esemény szervezőit. A vendégeknek csak egy ideig volt módjuk a szórakozásra, alighogy elvonultak a kutyás tűzszerészek, még több biztonsági őr jelent meg a szállodában, ugyanis több lopás is történt.

Kökény Roland olimpiai bajnok kajakozónak eltűnt a hozzávetőleg 200 ezer forint értékű mobiltelefonja, de jött hír másik telefon eltűnéséről is, a gasztroműsorokból ismert Sági Szilárdnak pedig a kabátját lovasította meg valaki. Ő azt mondta, a kabátot beadta a ruhatárba, és onnan vihették el, a ruhatárban viszont azt állítják, nem volt ott a szakács kabátja.

A bombariadónak és a lopásoknak természetesen lesz következménye, sőt, a rendőrség már meg is kezdte a nyomozást a fenyegetés miatt, de gyanúsítottak egyelőre nincsenek.