Beszakadt több út Budapesten, 100 helyen sötétek voltak a lámpák

Beszakadt több út Budapesten, 100 helyen sötétek voltak a lámpák

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A vihar után közel 100 helyen nem működtek a jelzőlámpák, a Vámház körúton, a Szépvölgyi úton és a Teleki térnél pedig beszakadt az úttest.

Kedden reggel 6 órakor még közel 100 helyen voltak sötétek a jelzőlámpák Budapesten – tette közzé a BKK Info, amely a honlapján még 8 órakor is érvényben tartotta az ezzel kapcsolatos figyelmeztetését.

Nem működtek a lámpák többek között olyan nagy kereszteződéseknél, mint a Nagykörút–Üllői út csomópont, a Kálvin tér, a Blaha Lujza tér, a Hősök tere, az Attila út az Alagútnál vagy az Üllői út–Ecseri út csomópont.

Munkatársaink szerint negyed 9 körül nagyon lassan haladt a forgalom Budán, az Árpád híd és a Kolosy tér között, Pesten pedig a Hungária körúton és a Thököly úton nem működtek lámpák, ott balesetek is történtek.

©

A Vámház körúton beszakadt az úttest, emiatt lezárták a Szabadság hidat, illetve a Vámház körutat a Fővám tér és a Lónyay utca között.

Az út beszakadása miatt a 15-ös és a 115-ös autóbusz is terelve közlekedik, a járatok nem érintik a Március 15. téri és a Fővám téri megállókat – írta 7 óra körül a BKK a Facebookon.

©

A Szépvölgyi utat is lezárták a Bécsi útnál, mert ott is beszakadt az útpálya. A Cserfa utcát kétirányúsították. A 29-es busz módosított útvonalon közlekedik, a Szentlélek tér felé nem érinti a Kolosy tér és a Zsigmond tér megállót.

©

A VIII. kerületben, a Teleki téri csarnok sarkán is beszakadt az útburkolat a tegnapi vízözön miatt, erről egyik olvasónk küldött fotót kedden reggel.

©