18+ fotók: Nyíllal lőttek fejbe egy kutyát Isaszegen

18+ fotók: Nyíllal lőttek fejbe egy kutyát Isaszegen

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Íjpuskával nyilaztak le egy kutyát a Pest megyei Isaszegen. Az állat életben maradt, de most vizsgálják, el kell-e altatni a sérülése miatt. Állítólag nem ez volt az első ilyen eset a környéken.

Nyíllal lőttek meg egy kutyát Isaszegen, az erről készült rettenetes képek az interneten terjednek, állítólag már 1 millió forintos jutalmat is felajánlottak a nyomravezetőnek. „Közép-ázsiai juhászkutya, így nagyon jó területvédő, ezért is tartották a telephely őrzésére. De soha semmi gond nem volt vele, zárt kerítésen belül, magánterületen volt, nem engedték ki. Persze, lehet, hogy már az ugatása is irritált valakit” – mondta a hvg.hu-nak Boda György, a tulajdonos közeli barátja, aki megosztotta az állat történetét a Facebookon.

©

Mint mondta, a sokkoló fotók közzététele óta többen jelentkeztek, hogy segítenek megtalálni az elkövetőt, egy állatmentő szervezet is beszállt az ügybe és rendőrségi feljelentést tettek. „Az íjpuskából kilőhető karbon nyílvessző pont a kutya szemébe állt bele, most állatorvosnál van, hogy kiderüljön, sérült-e az agya, mert akkor el kell altatni” – mondta Boda, aki szerint pár hete hasonló eset történt egy közeli településen, de az a németjuhász el is pusztult.

A gazdája annyit posztolt még további információként cikkünk megjelenése után, hogy Bobbi folyamatos infúzión van, nagyon gyenge, de jó hír, "hogy megismeri őket és ezt jelzi is".

©
©
©
18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Hozzászólások