22 emeletet zuhant és meghalt egy ismeretlen férfi Debrecenben

22 emeletet zuhant és meghalt egy ismeretlen férfi Debrecenben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

22 emeletet zuhant egy öngyilkos férfi, aki a Petőfi Toronyház tetejéről ugrott le Debrecenben, és egy gyorsétterem tetejére zuhanva beszakította annak plafonját.

Egy gyorsétterem tetőszerkezetére zuhant egy férfi, miután eddig tisztázatlan körülmények között leesett a debreceni Nagyállomás melletti Petőfi Toronyház tetejéről pénteken késő délelőtt - írja a Hajdú Online.

A lap azt írja, a férfi 22 emeletet zuhant, és beszakította az étterem tetejét, de nem esett be a helyiségbe. A lap fotót is közölt a beszakadt tetejű hamburgerezőről.

Az ügyet a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja, de egyelőre nem tudták azonosítani a holttestet, mert a férfinál nem voltak az azonosítását segítő tárgyak.

Az elhunyt személy 40 év körüli, normál testalkatú, körülbelül 183 centiméter magas, kopaszodó, fekete hajú férfi, aki sötétkék színű keresztben fehér csíkos pólót, kék színű térdnadrágot és szürke színű cipőt viselt. A férfi bal térdén műtéti heg volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a férfi ruhái alapján segíteni tud az elhunyt férfi azonosításában, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Hozzászólások