Pápagyalázó kommenteket írtak Orbán Facebook-oldalára

Pápagyalázó kommenteket írtak Orbán Facebook-oldalára

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Néhány óra alatt több száz gyűlölködő kommentár árasztotta el Orbán Viktor közösségi oldalát, miután közös képet közölt Ferenc pápával Audiencián címmel – írta a Népszabadság.

A kommentelők nagy többsége mind Ferenc pápáról nyilatkozik negatívan Orbán Viktor Facebook-oldalán, míg a migrációellenes politikájáról ismert miniszterelnököt az egekbe magasztalják – írta a Népszabadság, amely azokból a hozzászólásokból válogatott, amelyek a kormányfő Ferenc pápánál lezajlott személyes meghallgatásáról szóló poszthoz érkeztek.

„A képen látható Európa egyik legkeresztényebb embere, aki Európát védi a muszlimoktól... mellette Ferenc pápa! :)” – írta az egyik kommentelő. Egy másik azt írta, „a két ellentét! A drága pápa, aki állítólag keresztény, bár titokban már lehet, áttért a muzulmán vallásra! A szörnyeteg!! És egy igazi keresztény, aki próbál mindent megtenni a muzulmán férgek ellen..”

„Orban Viktor! És mellette a Vatikáni Történelem Legnagyobb Überliberális Pápája! Az egész világ remegve várja az Új Pápát!!!!” – szólt egy további komment.

A Népszabadság felidézte, hogy Ferenc pápa többször ajándéknak nevezte az Európába érkező tömegeket, azt mondta, hogy a bevándorlók nem jelentenek veszélyt, hanem ők maguk vannak veszélyben. Amellett foglalt állást, hogy nem szabad bezárni Európa kapuit.