Harrach Péter szánja a többi pártot, mármint nem a Fideszt

Harrach Péter szánja a többi pártot, mármint nem a Fideszt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

A miskolci választmányi ülés után elengedte magát kicsit a KDNP frakcióvezetője. Sajnálja, hogy a Fidesz–KDNP-n kívül nincs az országban kormányképes erő. Mezőkövesden tódulnak a fiatalok a KDNP-hez.

Jól működik a Fidesz-KDNP szövetség, ugyanakkor nem jó látni a magyar politikai életben, hogy a "többi párt köreiben kormányképes erő alig jelenik meg" – jelentette ki Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője kedden Miskolcon, a KDNP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei választmányának ülése után. 

Szavai szerint olyan politikai életre lenne szükség Magyarországon, amelyben erős pártok mutatnak alternatívát, azonban ma "sajnos az egyetlen kormányképes erő a Fidesz–KDNP-szövetség". Azért sajnos, mert "a többi párt gyenge képességeket mutat fel, amely a támogatóik számára méltatlan".

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke azt mondta, Mezőkövesden új KDNP-alapszervezet alakult, egyre több fiatal csatlakozik a párthoz. A párt keresztény értékeinek hangsúlyozása a fiatalságnak, az új generációnak vonzerőt jelent, tart a fiatalítás, az ifjúság fontosnak tartja a keresztény értékeket.

Hozzászólások